DJ Majorat & Aniversari

DJ Majorat & Aniversari- Si ce petrecere de majorat iti vom face! Am doar 18 ani, sunt nebun, iubesc….  si restul versurilor le vom fredona impreuna cu voi la cel mai tare majorat din gasca ta de prieteni. Impreuna cu the Partymakers ce iti va oferi dj profesionisti, lumini, efecte speciale, sonorizari si multe altele, vom face ca majoratul tau sa fie unul rezonant, cu dans si muzica pe placu vostru pana in zorii zilei.

Oferta Majorat All Inclusive

DJ - SONORIZARE - LUMINI - EFECTE

350 €

300 €

pana la 60 persoane

Dj atestat profesional disponibil pe toata durata evenimentului adaptabil cerintelor invitatilor

Sonorizare profesionala 1000W RMS / 2000W muzicali

Pupitru DJ 

Consola DJ Profesionala

Microfon Vocal 

Lumini interactive ring dans

Masina fum usor

Conectica si montaj

Transport inclus in Bucuresti si Imprejurimi

SALE!

KARAOKE50 €

Supliment Pachet Majorat


2 X Microfon Vocal wireless

Laptop Acces Internet - Playlist Karaoke

Asistenta Tehnica 

Mixer Live Efecte voceFe ca este majorat sau onomastica, Iti recomandam sa alegi un pachet complet, format din Dj Profesionist, sonorizare si efecte speciale. In acest mod atmosfera va fi electrizanta, gasca ta de prieteni va fi impresionata iar petrecerea ta va ramane pe buzele invitatilor o lunga perioada de timp.

 Alege pachetul KARAOKE pentru o seara completa

În funcție de bugetul disponibil pentru crearea acestui eveniment, se poate alege de la a avea o seară specială de karaoke realizată cu aparatură profesionala, la a avea un Majorat All Inclusive ce vine la pachet cu DJ, sonorizare, lumini și efecte speciale. Toate acestea au un rol esențial în crearea unei petreceri de vis care să rămână vie pentru mult timp în memoria celor prezenți.

Dj-ii the Partymakers se pot adapta in functie de orice stil muzical. Acestia iti vor prezenta momentele importante ale serii la microfon si vor incinge atmosfera pe ringul de dans.

Echipa the Partymakers este formată din specialiști cu foarte multă experiență în crearea de evenimente. Acest lucru devine o garanție pentru reușita unui majorat cu totul special. Nimic nu este mai important decât fericirea din privirea tânărului ajuns la vârsta maturității.

Ne mandrim cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Peste 1000 de proiecte si colaborari de succes in Bucuresti si toata tara. Indiferent de natura evenimentului tau scopul nostru este acela de a aduce o vibratie puternica. Aceasta sigur va fi apreciata de toti cei prezenti pentru ca un show bun muzical necesita daruire, pricepere si atitudine. Poți să alegi cu toată încrederea echipa noastră. Vom fi cei care îți vom înțelege sentimentele. Te vom ajuta să le exprimi cât mai plăcut persoanelor iubite precum și celor  din jurul tău.

Contact the Partymakers

Tel. 0790556920

Pentru mai multe informatii nu ezita sa ne contectezi prin telefon sau folosind formularul de contact. Totodata te asteptam cu mare drag in gasca noastra de prieteni de pe Facebook.