DJ si Solista Evenimente

Dj si Solista Evenimente – Daca esti in cautare de solista pentru evenimente in Bucuresti ai ajuns in locul potrivit. The Party Makers iti face cunostinta cu Daniela si Silvia, doua surori pasionate de muzica, cu experienta si daruire pe scena.

„SYS” acopera in 1-4 programe, in functie de preferintele dumneavoastra diferite genuri muzicale: piese pentru valsul mirilor, muzica usoara romaneasca si internationala, Cafe Concert, Latino, Rock&Roll, muzica romaneasca anii 2000, muzica greceasca, muzica armaneasca, muzica arabeasca, etno, muzica populara, muzica de petrecere/manele.

 

Daniela si Silvia au participat la concursuri si festivaluri de muzica din toata tara. Ele vor aduce un plus evenimentului tau prin interpretarea si compozitia unei piese personalizate pentru Valsul Mirilor, la cerere. Cu siguranta Daniela sau Silvia iti pot oferi o experiență muzicală incendiară care va face ca orice nuntă, botez, cununie sau petrecere privata să fie cu adevărat memorabilă

Cele doua surori au colaborat cu casa de productie Roton Music, facand parte din trupa „Cardinale”. Piesele s-au auzit la ProFm, Virgin Radio, Neata cu Razvan si Dani, Agentia VIP si Vorbeste Lumea.

Alaturi de Dj-ul The Partymakers, Daniela si Silvia sunt pregatite pentru a va transforma evenimentul intr-unul plin de dans, distractie si voie buna. Acestea pot fi contractate sub formula trupei „SYS”, formula ce include ambele soliste, sau individual.

ThePartymakers.ro  vă oferă acces la cele mai bune servicii pentru Dj Evenimente București. La noi veți găsi o gamă largă de Dj talentați, inclusiv soliste precum Silvia și Daniela.  Cu ajutorul nostru, experți in industria evenimentelor private, veti avea siguranta unei nopti de neuitat. ThePartymakers.ro este soluția perfectă pentru oricine dorește să organizeze un eveniment deosebit, care să rămână în amintirea tuturor celor prezenți.

Cere o oferta pentru Dj si Solista Cover sau Contacteaza-ne la 0790556920