Fum greu – Dansul Mirilor

 Fum Greu – Dansul mirilor reprezinta unul dintre cele mai importante momente din viata unui cuplu. Este acel moment cand toti prietenii, familia si apropiatii sunt alaturi de tine. Impreuna deschideti un nou capitol in viata de cuplu.

Dar stiai ca inceputul acestui capitol poate deveni in totalitate magic? Raspunsul este mai mult ca sigur da! Sigur ai vazut, participand la evenimente in calitate de invitat, acel dans al mirilor pe un nor alb, ca de puf si ti-a placut foarte mult momentul.

The Partymakers iti pune la dispozitie acest pachet format din Masina fum greugheata carbonica, gheata carbonica pahare invitati si asistenta tehnica.

Un coleg specializat pe folosirea masinii de fum greu se va asigura de tot procesul de punere in functiune a echipamentului. In functie de dimensiunea ringului, acesta va aproxima distanta optima fata de locul in care mirii vor porni pe pasi de dans. In acest mod efectul de fum greu va fi intens si pozitionat la nivelul corespunzator pentru a nu cauza interferente fotografilor. 

Nori colorati – Inceput desprins din basme

Recomandam pe langa folosirea masinii de fum greu si folosirea masinii de baloane sau al iluminatului colorat de podea pentru ringul de dans. Toate aceste efecte, impreuna, vor iesi in evidenta. Deschiderea serii se va transforma intr-un moment de neuitat pentru voi, dragilor, cat si pentru toti invitatii prezenti.

Fumul degajat nu prezinta un risc toxic. Acesta rezultand din combinatia ghetii carbonice cu apa calda.  Aceasta deoarece nu avem de a face cu un fum real. Este creat din gheața carbonică și nu este deloc nociv pentru sistemul respirator. Astfel că el nu pune in primejdie siguranța și sănătatea invitatilor la tipurile de evenimente unde se folosește acest tip de fum. Acesta rezista mai mult decât fumul ușor. Cu usurinta poate oferi efectul de ”nori pe sol” atât de apreciat de către persoanele care vor să aibă o petrecere de vis. Din acest motiv,The Partymakers ofera si aceasta optiune celor dornici să aibă parte de cele mai reușite evenimente.

Te invitam in gasca noastra de prieteni de pe facebook si instagram pentru a vizualiza recenzii, galerie foto & video. 

Totul pregatit pentru voi, dragilor, la un tarif mai mult decat accesibil:

FUM GREU – Gheata Carbonica

 Dansul Mirilor  

 


120 €

   supliment pachet sonorizare 


 Masina Fum Greu Profesionala

Gheata Carbonica pentru utilizarea masinii de fum greu

Gheata Carbonica pentru pahare sampanie (la cererea clientului)

Asistenta Tehnica pe durata utilizarii (dansul mirilor)


Transportul inclus in Bucuresti si imprejurimi