Fum Greu Dansul Mirilor Bucuresti

Top 10 Piese pentru Dansul Mirilor

Fum Greu Dansul Mirilor BucurestiÎn cadrul unei nunți, dansul mirilor este momentul care rămâne pentru totdeauna în amintirea tuturor invitaților. Alegerea pieselor perfecte pentru acest moment special este esențială. Un DJ profesionist cu siguranta poate face diferența. Noi, The Partymakers, am realizat un top al pieselor pentru dansul mirilor.

  1. „Perfect” – Ed Sheeran
  2. „Thinking Out Loud” – Ed Sheeran
  3. „All of Me” – John Legend
  4. „At Last” – Etta James
  5. „Can’t Help Falling in Love” – Elvis Presley
  6. „You Are the Best Thing” – Ray LaMontagne
  7. „I Don’t Want to Miss a Thing” – Aerosmith
  8. „Marry Me” – Train
  9. „A Thousand Years” – Christina Perri
  10. „Wonderful Tonight” – Eric Clapton

Aceste piese au devenit un clasic pentru dansul mirilor și sunt apreciate pentru mesajul emoțional și melodios. Cu toate acestea, dacă doriți un moment mai energic și distractiv, DJ-ul poate alege piese precum „Can’t Stop the Feeling” de Justin Timberlake, „I Gotta Feeling” de Black Eyed Peas sau „Uptown Funk” de Mark Ronson ft. Bruno Mars.

Fum Greu Dansul Mirilor Bucuresti

Alege piesa perfecta alaturi de fumul greu

De asemenea, pentru a crea o atmosferă unică și memorabilă, puteți opta pentru utilizarea fumului greu în timpul dansului. Această tehnică poate adăuga o notă dramatică și magică momentului și poate crea o ambianță specială pentru fotografiile de nuntă.

În cazul în care sunteți în căutarea unui DJ profesionist și talentat pentru nunta dvs. din București, atunci www.thepartymakers.ro este alegerea potrivvita.Va putem oferi serviciile unui DJ de petreceri cu experiență și cu un playlist diversificat, care poate fi adaptat la orice gusturi și preferințe. De asemenea, puteți beneficia de echipamente de calitate superioară, inclusiv fum greu dansul mirilor, care poate crea o atmosferă unică și memorabilă pentru dansul mirilor. Nu in ultimul rand, va asteptam in gasca noastra de prieteni de pe facebook si instagram, unde puteti viziona galerie foto & video si recenziile clientilor nostrii.

De asemenea ne puteti contacta oricand la 0790556920 pentru explicarea in detaliu a pachetelor DJ. Noi suntem The Partymakers, specialisti in distractie!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *