Fumul Greu – Efect de poveste pentru Dansul Mirilor

                                                               Fumul Greu – Efect de poveste pentru Dansul Mirilor

 

Fumul Greu – Efect de poveste pentru Dansul Mirilor – Nunta mult visata se aprope cu pasi rapizi. Pregatirile sunt pe ultima suta de metri iar toate detaliile unei petreceri de poveste sunt aproape finalizate. Cu siguranta ai ales un Dj Evenimente Bucuresti profesionist sau un Cover Band care iti va transforma evenimentul intr-o seara de neuitat din punct de vedere muzical. Insa punctul culminant al petrecerii il reprezinta Dansul Mirilor. Este acel moment cand timpul sta in loc. Sunteti inconjurati de prieteni si familie si nimic nu va poate sta in cale. Acel moment cand doi se vor transforma intr-un intreg. In egala masura Dansul Mirilor reprezinta si deschiderea oficiala a unei petreceri incendiare si pline de distractie si voie buna.

Fumul greu pentru dansul mirilor reprezinta varianta ideala pentru a va transforma deschiderea petrecerii intr-un moment de vis, desprins ca din basme. Acest efect special este folosit la majoritate evenimentelor private de tip Nunta, Botez, Petreceri Corporate, Majorate etc. Trebuie stiut faptul ca fumul greu nu dauneaza in nici un fel sanatatii sau articolelor vestimentare. Doar atata timp cat este folosita o Masina Profesionala de Fum Greu. Dar cum functioneaza aceasta? Folosindu-se de un principiu foarte simplu, Masina de Fum Greu functioneza pe baza de Gheata Carbonica. Apa prezenta in Masina de Fum Greu se incalzeste la o temperatura de aproximativ 70 grade cu ajutorul unui termostat. In momentul in care apa este incalzita, Gheata Carbonica aflata intr-o cuva metalica tip sita se scufunda in aceasta. in acest mod se creeaza efectul de Fum Greu Dansul Mirilor

                                                                        Diferente intre Fumul Usor si Fumul Greu

Fumul Greu pentru Dansul Mirilor si Fumul Usor, prezent in setup-ul dj-ului pentru a crea un aspect de ceata care pune luminile colorate in evidenta se pot confunda cu usurinta. Masina de fum Usor foloseste alt principiu, functioneaza pe baza de Lichid de fum si NU ESTE RECOMANDATA pe durata Dansului Mirilor doarece efectul reprodus se ridica foarte rapid de la sol. Din acest motiv exista o posibilitate foarte mare ca pozele si filmarile facute pe timpul dansului sa iasa blurate. Asa ca iti recomandam cand contractezi Pachetul Fum Greu Dansul Mirilor sa fi sigur ca prestatorul va folosi o masina de Fum Greu pe baza de Gheata Carbonica. Mai jos iti vom expune o imagine pentru a sesiza chiar tu diferentele dintre o masina de Fum Greu si o Masina de Fum Usor.

Noi suntem The Partymakers si iti punem la dispozitie Servicii Profesionale de Fum Greu pentru Dansul Mirilor. De asemenea, la noi poti gasi Dj Profesionisti Nunta, Dj Profesionist Botez, Sonorizari, Lumini si Efecte Speciale. Pentru o petrecere de neuitat apeleaza cu incredere la serviciile noastre. De asemenea te asteptam in gasca noastra de prieteni de pe Facebook si Instagram pentru a vedea ultimele noutati in materie de evenimente si a observa Recenziile lasate de clientii nostrii. Ne poti contaacta si telefonic la 0790556920.

Noi suntem The Partymakers – Specialisti in distractie!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *