Sesiune Pian – Intampinarea invitatilor

 

 

Notele calde ale pianului pentru intampinareaa invitatilor  pot fi alegerea perfecta. Daca vrei sa aduci un plus de armonie si placere in momentele de inceput ale petrecerii tale. Antonio va intampina cu un repertoriu variat. Acoustic Covers dupa cele mai cunoscute melodii indragite de invitati. Pe parcursul intampinarii invitatilor si a servirii cocktailurilor poti fi sigur ca familia si prietenii prezenti la acest moment magic vor avea parte de  momente incantatoare. Acestea vor fi acompaniate de sunetul magic al pianului.

Intimpinarea invitaitlor reprezinta un moment foarte important la inceputul evenimentului. Familia si prietenii  se revad dupa foarte mult timp. Va fi aproximativ o ora de socializare in care invitatii vor face poze, vor savura un cocktail sau vor depana amintiri. Ambianta muzicale in aceste momente este un factor esential pentru o buna desfasurare a inceputului petrecerii tale. Un stil musical prea lent va induce invitatilor o stare letargica. Aceasta stare nu este compatibila cu vibe-ul ce trebuie transmis inainte de o petrecere. In egala masura, o stil muzical prea alert si la un volum ridicat va deranja evident, deoarece invitatii vor socializa foarte mult in prima parte a evenemintului. 

Consideram ca Pianul este instrumentul perfect pentru acest moment. 

Pe colegul nostru Antonio, il puteti viziona acesand urmatorul link.

Pentru mai multe detalii si disponibilitate nu ezitati sa ne contactati .De asemenea va invitam cu drag in gasca noastra de prieteni de pe facebook