Lumanari Parfumate – Marturii si Cadouri Personalizate

Fitilomania – Marturii si Cadouri Personalizate – Intaia oara s-a ivit o lumina care pe zi ce trecea, a devenit o dorinta din ce in ce mai mare. Aceasta dorinta luat forma unei pasiuni. Pasiunea s-a apucat de creat si de aici a luat forma creatia finala. Pasiunea de a oferi lumina pe care o simt in mine sub forma unor creatii care imbina elemente din natura cu lumanari pline de culoare si aromele uleiurilor esentiale si care sa intre in vibratie cu lumina pe care fiecare din voi o are cuibarita in suflet.

Lumanarile sunt forma prin care eu simt ca pot sa ajut ca lumina din interiorul nostru sa iasa la iveala cu intentia de a aduce bucurie, zambete, voie buna. O stare de liniste si pace in suflete si in case, precum si oriunde vom dori sa aducem acest sentiment. Lumanarile sunt realizate manual, dintr-un amestec de ceara de palmier, uleiuri esentiale si pasiune. Acestea lucrate individual, in numar limitat, personalizate prin compozitia culorilor si uleiurilor folosite. De aceea, fiecare produs final este unicat. Lumanarile au nuante si arome proprii, la fel ca sufletele care sper sa se bucure de ele. Pot fi un cadou potrivit persoanelor ce adora lumanarile si care prefera lumina calda, colorata si senzatia de liniste creata de ele.

Pasiunea pentru Lumanari Parfumate a creat Fitilomania

Fitilomania – Marturii si Cadouri Personalizate – Am avut dintotdeauna o pasiune pentru lumanari. De-a lungul anilor m-am apucat sa le strang, sa le pun prin casa, sa le folosesc ca si decor. Pe unele dintre ele nu le-as fi folosit niciodata atat erau de placute la vedere. Si incet, incet am inceput sa citesc despre ele, sa ma documentez sa vad exact cum se pot realiza. Si usor usor am inceput sa fac probe. In anul 2015 mi-am luat un ghid si am inceput sa-mi cumpar tot ce era necesar.

A fost ca un hobby si orele petrecute in laboratorul creat special erau cele mai vesele ore. Acestea treceau fara sa le tin cont iar rezultatele erau uimitoare. Dupa multi ani si cu o vasta experienta dobandita, onorez comenzi pentru marturii nunti, marturii botezuri sau alte evenimente. Fiecare eveniment in parte este unic, avand propriul sentiment. Pentru comenzi nu eitati sa ne contactati telefonic la numarul 0734022516 sau prin intermediul paginii noastre de FACEBOOK

The Partymakers ofera servicii Dj, Sonorizare, Efecte Speciale, Fum Greu Dansul Mirilor si multe alte pachete la cele mai ridicate standarde ale profesionalismului.